Chipp gaat als experiment bij de tweeling slapen

Chipp gaat als experiment bij de tweeling slapen

Demi Fay en Chipp lopen naar het kasteel en bespreken wat de voordelen zouden zijn als Chipp bij hen zou komen slapen. Fay noemt als pluspunt dat zij en Demi niet meer wakker worden van José, die vaak meerdere keren per nacht uit bed moet. De twee vullen voor Chipp in dat hij dan meer bij Fay kan zijn en ’s nachts gezellig met hen kan kletsen. Ook ligt hij niet meer bij René en is het in het kasteel veel donkerder. Demi brengt hier tegenin dat het voor haar een nadeel kan zijn. Het nadeel voor mij kan zijn dat we dan nog meer met elkaar zitten opgescheept. En denkt ook dat ze zich aan Chipp en Fay zal gaan ergeren als ze hem zoveel ziet. Fay vindt dat ze het dan niet moeten proberen als Demi er al zo over denkt. Maar toch vindt Demi de verhuizing van Chipp het proberen waard. F*ck it, yolo, we gaan het gewoon doen. Het is een experiment roept ze uit. Jaaa, ik ga met mijn twee schatjes slapen reageert Fay en springt enthousiast in de lucht. Het is dus definitief, Chipp zal bij Demi en Fay gaan slapen. Het drietal gaat snel op weg naar José om haar te vertellen dat ze een besluit hebben genomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *