Beau gaat de 3000 euro van Bas voorlopig nog niet verdelen

Beau gaat de 3000 euro van Bas voorlopig nog niet verdelen

Nadat Linda, Beau, Cemal en Johan hebben gesproken over de verdeling van het geld van Bas, komen de vier vanmiddag weer samen. Beau vertelt hen dat ze nog niet van plan is om het geld vandaag te verdelen. Bas heeft het geld weggegeven onder een aantal voorwaarden. Zo wilde hij bijvoorbeeld graag dat de bewoners samen zouden werken aan een plan en dat ze elkaars kennis zou gebruiken. Deze voorwaarden heeft Beau echter in alle plannen nog niet echt terug gehoord. Dit is niet echt wat Bas hiermee zou willen denkt Beau. Hierom heb ik ook besloten mijn huisje niet te zullen bouwen van het geld van Bas maar van mijn eigen zak en prijzengeld. Ik wil dat het geld van Bas besteed wordt aan een doel waar Utopia echt iets aan heeft. Hierom wil ik voor alle ideeën een goed uitgewerkt plan hebben, zodat precies duidelijk is wat er met het geld gaat gebeuren. En het geld hoeft natuurlijk ook niet in een keer op voegt ze eraan toe. Na de mededeling van Beau praat het groepje verder over de mogelijke projecten die er met het geld kunnen worden gefinancierd. Maar welke projecten er nu uiteindelijk zullen komen dat blijft voorlopig nog, onduidelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *