Beau, Cemal, Johan en Linda bespreken de bouwprojecten welke gerealiseerd kunnen worden

Beau, Cemal, Johan en Linda bespreken de bouwprojecten welke gerealiseerd kunnen worden

In het centraal van vandaag is er besproken dat Cemal, Johan, Beau en Linda, zich gaat buigen over de bouwprojecten. Bas heeft de groep 3000 euro nagelaten die ze mogen verdelen en Beau moet erop toezien dat dit op een goede en eerlijke manier gebeurt. Het viertal bespreekt alle aangedragen ideeën en gaat uitvoerig in op de eventuele realisatie hiervan. Onder andere de caravan van Bas, een strohuis en een betonnen vloer in de gym worden besproken. Even later sluit ook René aan bij het groepje en geeft hij zijn mening over de ideeën. Zo is hij fel tegen de komst van een strohuis voor Linda. Ze heeft de hele vide al, ze moet gewoon maar zakgeld gaan sparen vervolgd hij verhit. Samen met René wordt er nog even verder gepraat over de projecten maar tot een conclusie komen doet het groepje nog niet. Welk bouwproject zal binnenkort worden gerealiseerd in Utopia? We houden het voor je in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 12:30

    Linda kan juist niet slapen op de vide door al het lawaai dus het is onzin dat René nu zegt: Linda heeft de vide al!
    Zij heeft ook recht op een goede slaapplek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *