Het centraal van 2 oktober

Het centraal van 2 oktober

De bewoners zijn weer bij elkaar gekomen voor een centraal. Er is van alles besproken en in dit bericht lees je de belangrijkste punten van 2 oktober terug.

René opent het centraal en begint voor de laatste met de financiën. Daarna neemt Linda het woord over de omzet van deze maand is flink meer dan vorige maand en dat moet natuurlijk even aangehaald worden. Goed gedaan met zijn allen mensen roept Fay blij uit. Vervolgens neemt Cemal het woord over de evenementen. Deze maand zijn vier evenementen waar we een lekkere buffer mee op kunnen bouwen zegt hij. Vorige week ben ik al begonnen met een groot deel van de voorbereiden voor de Utopia  markt die tijdens Halloween zal plaatsvinden. De spanning tussen mij en Bil is op het moment heel hoog en daarom wil ze niet met mij samenwerken vervolgd hij. Billy heeft met alle heisa die is voorgevallen gekozen om niet bij het centraal te zitten. Cemal vertelt ook nog dat de voorbereidingen voor Ladies Night de goede kant opgaan. De dansen zitten er bijna in en ze hebben leuke spulletjes om te verkopen aan de vrouwen.

Beau vertelt dat ze straks gaat zitten met Johan, Cemal en Linda. Dan gaan ze de begrotingen bespreken voor de verschillende bouwprojecten en Beau gaat kiezen hoe ze de 3000 euro van Bas gaat verdelen. Madilia neemt met trillende stem het woord en zegt tegen de groep dat ze niet gelukkig wordt van La Madi. Ze had gehoopt dat dit haar gelukkig zou maken maar dat doet het niet en daarom heeft ze besloten om met de schoonheidssalon te stoppen. Madilia laat weten dat ze het pijnlijk vindt om ermee te stoppen maar denkt dat dit wel de beste keuze is. Ik ga nu kijken wat mij wel gelukkig maakt legt ze verder uit. De bewoners reageren allemaal positief en gunnen haar iets wat haar wel gelukkig maakt. De groep gaat deze week nadenken over een nieuwe bestemming voor de ruimte waar de salon in zit en komen daar later op terug.

Billy is toch bij het centraal aangeschoven en laat meteen weten dat de merchandise komende tijd op een laag pitje zal staan. Ze wordt woensdag geopereerd en mag daarna twee weken niet werken. Er wordt later door Chipp geopperd om het wel door te laten gaan maar dat de bestellingen later worden geleverd dan normaal. En daarmee zit het centraal van vandaag erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *