Cemal en Johan bekijken vrouwelijke speeltjes om te verkopen tijdens Ladies Night

Cemal en Johan bekijken vrouwelijke speeltjes om te verkopen tijdens Ladies Night

Afgelopen avond hadden Cemal en Johan nog bezoek. Priscilla van La Femme kwam langs. Zij kwam een aantal producten laten zien die de mannen kunnen verkopen tijdens het evenement Ladies Night. Cemal en Johan begeleiden Priscilla naar de keuken en daar stalt zij de vrouwelijke speeltjes uit. Cemal en Johan zijn onder de indruk van alles wat er op de markt te koop is. De twee bekijken alles eens goed en kunnen het ook niet laten om de speeltjes even aan te zetten. Priscilla geeft de nodige uitleg en de mannen maken een keuze over welke speeltjes er verkocht gaan worden op de Ladies Night.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *