Johan, Cemal en René willen een videoclip maken voor hun rap

Johan, Cemal en René willen een videoclip maken voor hun rap

Tussen al het geruzie en gedoe door neemt Beau Madilia even apart in de woonkamer. Beau vindt dat ze de mannen aan moeten spreken op hun gedrag. Cemal, Johan en René willen namelijk een videoclip gaan maken voor de gemaakte rap. Een nummer die voornamelijk gericht is op Billy. Dit wil Beau niet zover laten komen en schakelt de hulp in van Madilia.  Madilia zegt dat ze haar camera niet zal uitlenen aan de mannen. Ik wil niet betrokken worden in dit vieze spelletje benadrukt ze. Uiteindelijk is het gewoon pestgedrag gaat Beau verder. Het dwingt de groep om te gaan kiezen of om neutraal te blijven. Dit wil ik absoluut niet zien gebeuren benadrukt ze. Madilia  laat vervolgens weten dat ze Billy een top wijf vindt ondanks dat ze wel eens foutjes maakt. Wel snapt ze dat de mannen zich in de steek en verraden voelen. Toch willen de twee dames zich er buiten houden en ze willen de mannen even apart nemen. Het is klaar. Hun punt is volgens de twee nu wel duidelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *