Jacco en Noah schamen zich rondom het gedrag van Johan en Cemal

Jacco en Noah schamen zich rondom het gedrag van Johan en Cemal

Het gedoe tussen Billy, Johan en Cemal zorgt voor een negatieve sfeer in de loods. Jacco zit met Noah achter de computer en spreekt zijn mening uit. Jacco schaamt zich namelijk dood voor het gedrag dat Cemal en Johan vertonen. Er zijn hier mensen die serieus geld proberen te verdienen en dan loopt er aan de andere kant iemand rond in een een gummibeerpak voegt hij eraan toe. Billy sluit zich ook aan bij het gesprek. Ook zij vindt dat de groep het niet kan tolereren dat er twee dwazen rondlopen in een pak maar dit nu wel gebeurt. Het gaat volgens haar echt de verkeerde kant op in Utopia. Ik ben hier voor iets anders. Ik heb echt plaatsvervangende schaamte benadrukt ze. Het lijkt hier wel een instelling reageert Jacco met nogal wat irritatie. Ook Noah vindt dat de mannen te ver gaan. Ze kunnen zichzelf niet eens serieus nemen. Het is te dom om te poepen. Ook snapt Noah niet eens wat voor statement ze willen uitdragen. Er zijn gewoon geen woorden voor, het is gewoon zo dom sluit Jacco het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joke gotte at 13:58

  Billy het wordt te heet onder je voeten en weet je wat erg is je hebt het zelf teweeg gebracht .Boonteje komt om zijn loontje gauw naar huis

 2. Mar at 13:18

  Die Billy kan echt een ap laten lacht plaats vervangende schaamde hoe krijgt ze het haar stort uit
  Kom aan ze lag open met jessie te krikken

 3. anneke at 13:08

  En Billy zegt ik ben hier voor iets anders, ja dat hebben we gezien
  Daarvoor had je ook thuis kunnen blijven.
  Het is dat Jessie er niet meer is anders had je wel aan je trekken gekomen.
  En wie begon er mee, door dat geroddel over iedereen en samen spannen en toch weer intrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *