De ruzie tussen Billy, Romy, Cemal en Johan dreigt een langslepend conflict te worden

De ruzie tussen Billy, Romy, Cemal en Johan dreigt een langslepend conflict te worden

De ruzie tussen Billy, Romy, Cemal en Johan dreigt een langslepend conflict te worden.

Cemal en Johan zijn namelijk niet van plan met hun toneelspel te stoppen en door te gaan met het sarren van Romy en voornamelijk Billy. Aanleiding van dit hele gedoe is hoe Billy volgens de twee mannen haar woord niet heeft gehouden wat betreft het gunnen van de vrijstelling van nominatie aan René.

Romy en Billy bespreken de situatie en na enkele minuten verliest Billy al haar kalmte. Ik ben er helemaal klaar mee. Godverdomme man. Stelletje kneuzen. Ze zitten te zeiken over geld en als er dan geld is, gaan ze zeiken over dat er een spelletje is gespeeld. Doe even normaal voegt ze eraan toe. En zegt Cemal en Johan totaal niet meer serieus te nemen nu ze verkleed door Utopia lopen. Debielen. Ze gaan in een paaspak rondlopen. Daarna ontkent Billy in alle toonaarden dat zij René heeft laten vallen. Ik heb dat plan helemaal niet geopperd roept ze. Met een stevige stemverheffing vertelt ze Romy schijtziek te worden van het gepraat over haar. Boos  beent Billy uiteindelijk weg. Sommige bewoners kunnen nog wel een gesprek met Billy verwachten vandaag. Wordt vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Else at 12:19

  Billy roddelt en konkelt zoveel dat ze zelf haar eigen leugens niet meer kan onthouden en niet meer weet wat ze allemaal doet! En daarna in alle toonaarden ontkennen, omdat ze een kat in het nauw is en haar gedrag en leugens bloot komen te liggen!
  Waarom ziet niet iedereen dit! Billy moet NAAR HUIS!!!

 2. anneke at 13:05

  Ze heeft zelf die regels gemaakt , had ze niet moeten doen.
  Ze moet volgende keer regels op zetten er bij
  Zoals iedereen zelf zijn eigen geld en niet samen voegen.
  En waarom heeft ze die regels op gesteld.
  Dit is niet eerlijk maar ja Billy had en heeft heel veel te zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *