Beau en Billy denken dat de stemronde extreem onvoorspelbaar wordt

Beau en Billy denken dat de stemronde extreem onvoorspelbaar wordt

Een nieuwe dag is weer begonnen en ook vandaag wordt er weer over de nadernde stemronde gesproken. Billy en Beau bespreken wat zij ervan verwachten.

Ik ben heel benieuwd naar dinsdag. Dat wordt me er eentje begint Billy. Beau denkt dat de sfeer weleens goed verpest kan worden. Het wordt echt niet meer leuk daarna denk ik. Ik ben bang dat er een paar mensen niet blij zullen zijn voegt ze eraan toe. Het lijkt een onvoorspelbare stemming te worden en veel bewoners zijn er nog steeds niet uit wat ze gaan doen. Ook Billy twijfelt nog. Heel eerlijk, na alles wat er is gebeurd moet ik misschien mijn stemmen nog herzien. Dan heb ik het bijvoorbeeld over Johan. Ik ben er voor hem en vraag de hele dag of ik iets voor hem kan doen. Wat krijg ik ervoor terug? Alleen maar ellende gaat ze verder. Stemmen aan Johan geven moet hem duidelijk maken dat ik niet gediend ben van zijn gedrag. Als hij het niet wil horen, moet hij maar voelen benadrukt ze. Het tweetal denkt dat veel stemmen zogenaamde waarschuwingsstemmen gaan worden. Het zegt volgens Billy en Beau veel over de groep en dat eenheid onder de bewoners mist. Ze zijn het erover eens dat dat wel voor een extreem spannende stemming gaat worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. joes at 22:30

    het wordt tijd dat billy eruit gaat. ze manipuleert iedereen, roddelt met en over iedereen, haalt vuile rotstreken uit. en o wee als iemand het doorheeft en er ook nog iets van zegt, dan zijn de rapen gaar.
    opzouten met zulke mensen en het wordt een stuk leuker in utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *