Volgens Cemal heeft Billy haar laatste kaarten verspeeld

Volgens Cemal heeft Billy haar laatste kaarten verspeeld

Na alle ruzies, discussies en de matrassen oorlog, eindigen Cemal en Romy afgelopen avond uiteindelijk toch met elkaar in de caravan. Het duurt even voordat Romy Cemal aan het praten krijgt, maar uiteindelijk legt Cemal uit waarom hij vanavond zich zo heeft gedragen. Hij vertelt aan zijn haar dat hij haar en Billy heeft horen praten over Johan en hem. Dit waren lelijke woorden. Als Romy vraagt wat er precies is gezegd, kan Cemal eigenlijk alleen maar bedenken wat Billy over Johan heeft gezegd. Daar heb ik toch niks mee te maken reageert Romy fel. En laat aan Cemal weten dat ze diep is gekwetst, door zijn woorden vanmiddag. Daarbij vindt ze dat het hij haar respectloos heeft behandeld en te ver is gegaan met het toneelspel. Cemal legt uit dat het toneelspel haar eigen schuld was, aangezien ze hem een toneelspeler noemde. Maar voegt eraan toe dat hij vooral boos is op Billy. Ze heeft haar laatste kaart verspeeld, het is game over voegt hij eraan toe. Dit vindt Romy op haar beurt moeilijk. We kunnen niet meer door één deur, waardoor ik in een lastige positie terecht kom legt ze verder uit. Toch blijft Cemal bij zijn standpunt over Billy. Romy geeft meerdere keren aan dat ze er helemaal klaar mee is maar toch zet ze er niet duidelijk een punt achter. De twee discussiëren nog lang door, maar worden het maar niet eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *