Noah gaat niet in string tijdens Ladies Night

Noah gaat niet in string tijdens Ladies Night

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in huize Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Zo hadden de bewoners bezoek, het was namelijk weer tijd voor een salsa les dus kwamen dansleraren Djeyan en Natalie even langs. De bewoners hebben er zin in en gaan vol goede moed aan de slag. Na een korte warming-up is het tijd om met de danspartner aan de slag te gaan. Iedereen doet flink zijn best en er is te zien dat de bewoners dit al vaker hebben gedaan. Dansleraar Djeyan loopt tussen de groep door en geeft hier en daar wat aanwijzingen.

Na de salsa les laat Jacco aan René weten dat hij het nogal kinderachtig vindt dat hij zich de hele dag in een gek pakje heeft gehuld. Ik had dit niet van jou verwacht omdat je in mijn ogen een erg verantwoorde man bent die niet mee doet aan dat soort spelletjes. René antwoordt dat het een niet erg handige actie van hem was. Wat later laat Noah weten dat hij goed heeft nagedacht over de act tijdens Ladies Night. Johan en Cemal hadden het idee om in string het podium op te gaan. Maar daar had Noah vooral problemen mee. Hij is er nu over uit dat hij niet in een string het podium op gaat. Jacco reageert dat hij niets moet doen waar hij geen zin in heeft. Morgen gaat Noah praten met Johan en Cemal om hen duidelijk te maken dat ze hem niet moeten pushen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *