Verliest Johan zijn danspartner Madilia?

Verliest Johan zijn danspartner Madilia?

Dat Johan de laatste paar dagen niet bij iedereen punten heeft gescoord is duidelijk. Johan is in een grote ruzie met Billy terecht gekomen en de twee kunnen elkaar dan ook niet luchten of zien. Maar raakt Johan nu ook zijn andere maatje Madilia, kwijt? Tijdens de salsa les van afgelopen avond is Johan namelijk boos weggelopen. Sinds kort zijn hij en Madilia op zijn verzoek, danspartners. Alleen verliep dit volgens Johan niet zoals verwacht. Volgens hem heeft Madilia het salsa dansen niet goed genoeg onder de knie en hij heeft afgelopen avond dan ook besloten niet door te dansen. Nadat hij een tijdje tegen de muur heeft staan toekijken heeft hij de loods uiteindelijk boos verlaten. Na de les wordt er nog lang nagepraat over het vertrek van Johan. Hij kan niet alleen mij de schuld geven zegt Madilia tegen Linda. Volgens Madilia ligt het niet alleen aan haar dat het dansen met Johan niet lukt. Hij moet beter leiden legt ze verder uit.  Linda adviseert haar om een nieuwe danspartner te nemen. Ook Beau en José zijn het hier mee eens. Wat Johan heeft gedaan kan volgens hen echt niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *