Johan heeft geen zin meer in dansles en stopt ermee

Johan heeft geen zin meer in dansles en stopt ermee

Nadat Johan de salsa les heeft verlaten trekt hij zich terug in het cordwood waar Cemal hem al snel komt opzoeken. Niet veel later komt ook Romy even langs. Ze geeft Johan een knuffel en stelt voor om met hem te gaan oefenen op de danspasjes.

Oh maar ik kan wel dansen, het ligt aan haar reageert Johan fel. Snel springt hij op om Romy een paar danspasjes te laten zien.  Ze is zo traag als een slak voegt hij eraan toe. Romy antwoordt voorzichtig dat ze Johan een beetje bazig vindt maar hier is Johan het op zijn beurt niet mee eens. Ze moet gewoon luisteren naar mij benadrukt hij. Cemal is het met Johan eens. Het is wel zo, de man leidt voegt hij eraan toe. Johan doet ondertussen voor hoe langzaam Madilia volgens hem danst. Het is gewoon klaar. Ik ga niks meer doen in groepsverband vervolgd hij koppig. Op deze opmerking gaat Romy fel in. Je moet niet zo snel opgeven zegt ze terwijl ze haar stem verheft. Johan en Romy kibbelen nog een tijdje door maar Johan blijft bij zijn standpunt. Ik heb er geen zin meer in, ik ga niet meer dansen zegt hij aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *