Billy gaat de organisatie van de Utopia markt niet meer op zich nemen

Billy gaat de organisatie van de Utopia markt niet meer op zich nemen

Billy heeft al een aantal dagen ruzie met Johan en Cemal. De twee waren bezig met een rap, die volgens Billy onder andere over haar ging. De ruzie escaleerde en dit motiveerde Johan en Cemal alleen maar meer om Billy op de huid te zitten. Tot de dag van vandaag praat Cemal niet meer met Billy. Vlak voor het centraal (waar we zo op terug komen) vertelt Billy tegen Jacco dat ze de aankomende Utopia markt niet meer op zich zal nemen. Ze zou dit met Cemal doen maar aangezien de twee niet met elkaar praten ziet ze dit niet zitten. Niet alleen de ruzies in de loods zorgen voor spanning. Ook de stemronde van morgen brengt de nodige stress met zich mee. Het belooft een spannende stemronde te worden waarbij niemand naar huis wil. Al welken worden en onderling gesprekken gevoerd maar toch is het nog niet duidelijk welke drie bewoners genomineerd zullen worden. Maar de heftige ruzie’s van afgelopen tijd zullen daar vast invloed op hebben!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *