Vanaf nu heb je 24 uur de tijd om een bewoner uit Utopia te nomineren!

Vanaf nu heb je 24 uur de tijd om een bewoner uit Utopia te nomineren!

Vanaf vandaag kun je weer een bewoner nomineren. Je hebt de komende 24 uur de kans om dit te doen. Jij bepaalt wie de publieksstem krijgt! Stem op je minst favoriete bewoner en wie weet moet die straks Utopia verlaten… Maar hoe werkt het ook alweer?

  • Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort (betaald paspoort) kan zijn of haar stem uitbrengen. De stem van een premium paspoorthouder telt één keer mee.
  • Ben jij benoemd tot een van de duizend meest actieve paspoorthouders, dan behoor je tot de Elite. Je krijgt dit nieuws via de mail maar je kunt ook kijken of je een Elite stempel in je paspoort hebt gekregen. Een stem van een Elite lid telt drie keer mee.
  • Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie bewoners met de meeste negatieve stemmen krijgen tijdens de stemronde van morgen alle drie een extra negatieve stem.

Het is ook mogelijk om vanaf je smartphone of tablet te stemmen. Dit doe je gemakkelijk via de app Utopia. Deze is te downloaden via de App Store en Google Play. In het hoofdmenu van de app vind je de knop ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Ben je er al uit? Klik hier om je stem uit te brengen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 14:08

    Ik heb geen betaald paspoort dus mag helaas mijn stem niet uitbrengen! Ik hoop dus op anderen die wél mogen stemmen dat de meesten ook genoeg hebben van het gekonkel en gedraai en oneerlijke gedoe en zgn. leiderschap en Utopiaan van het jaar willen worden van Billy, en ze haar eruit stemmen!
    Please!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *