Gaan Johan, Noah en Cemal in string dansen tijdens Ladies Night?!

Gaan Johan, Noah en Cemal in string dansen tijdens Ladies Night?!

Johan, Cemal en Noah oefenen voor het evenement Ladies Night. Dit evenement zal op donderdag 19 oktober plaatsvinden. Ze hebben al een paar pikante danspasjes op hitsige nummers onder de knie. De mannen zijn met de danslerares aan het overleggen welke outfits ze aan zullen trekken op die avond. Johan oppert om een string aan te trekken maar Noah vindt dit niet een heel strak plan. Ik ga hier even duizend procent over nadenken benadrukt hij. Romy heeft het gesprek ook gehoord en bespreekt het met Cemal. Ik heb gehoord dat jullie op een liedje gaan dansen met blote kont onder een paraplu. En wie het hoogste biedt krijgt een dansje klopt dat vraagt ze. Cemal antwoordt hier met een ja op. Daar ben ik het niet mee eens antwoordt Romy fel. Ze vindt dat het nergens op slaat en Demi en Fay die erbij staan knikken ook instemmend. Romy is benieuwd of het optreden classy of trashy wordt. Cemal zegt dat het natuurlijk een classy dans wordt. Romy en Fay denken op hun beurt weer dat het zeker niet netjes wordt en Romy benadrukt dat de twee een relatie hebben en hij daarom wel een beetje respect voor haar moet hebben. Ik ga ook niet in mijn tijgerprintstring over een andere balzak heen rijden voegt ze er geagiteerd aan toe. Als je er 1200 euro voor krijgt vind ik het niet erg reageert Cemal rustig terug. Romy kan het niet geloven en gaat de discussie verder met hem aan. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *