Chipp gaat verhuizen van slaapplek maar vindt de tweeling dat goed?

Chipp gaat verhuizen van slaapplek maar vindt de tweeling dat goed?

Het loopt de laatste tijd niet zo goed tussen Chipp en René. Toch slapen de twee nog allebei in de Diva Villa, tot ergernis van Chipp. Ook José wil graag een andere slaapplek. Ze slaapt nu in het kasteel van de tweeling maar ze voelt zich hier niet zo fijn. Naast dat het huisje erg afgelegen ligt op het Utopia terrein, is de plek waar José haar bed staat ook erg vochtig. Als Chipp in de middag bij José en Beau in de salon gaat zitten, begint Beau erover te praten. Wat willen jullie eigenlijk doen met de slaapplekken? vraagt ze hen. José antwoordt dat er aan haar is voorgesteld om te wisselen met Chipp, zo kan zij bij René en zo kan Chipp bij Demi en Fay. Chipp besluit op zijn beurt om het met de tweeling te bespreken, hij zelf heeft er geen problemen mee maar hij weet niet of de tweeling er zin in hebben om samen met hem te slapen. Beau, Chipp en José zijn het in ieder geval erover eens dat het een goede oplossing zal zijn. Nu nog wachten hoe de tweeling gaat reageren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *