José vindt haar eerste stemronde erg spannend

José vindt haar eerste stemronde erg spannend

Terwijl Beau en Romy bezig zijn met schilderen, zit José ook in de salon aan haar sieraden te werken. Het drietal praat over de aankomende stemming. Romy is benieuwd hoe José erover denkt. Ik vind het heel spannend laat ze weten. Beau begrijpt dit helemaal, aangezien niemand bij deze stemming naar huis wil. Beau legt uit dat ze het niet persoonlijk probeert te maken en puur wil kijken naar wat zij belangrijk vindt bij een Utopiaan. Ook Romy geeft toe dat het een lastige stemming is, aangezien iedereen goed met elkaar omgaat op dit moment. Daarom denkt ze erover na om haar stemmen te verdelen, aangezien ze eigenlijk niemand naar huis wil stemmen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *