Johan, Cemal en Noah hebben weer dansles voor Ladies Night

Johan, Cemal en Noah hebben weer dansles voor Ladies Night

Wat gebeurd er deze middag nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Romy en Beau zijn in de salon aan het schilderen. Ondertussen praten de vrouwen over het vertrek van Bas. Ze zijn erg benieuwd wie zijn vervanger zal worden. Komt er een man of vrouw naar Utopia? Danslerares Michelle is ook weer naar Utopia gekomen om de mannen dansles te geven voor het evenement Ladies Night. Johan, Cemal, Noah en René zijn weer druk bezig met het oefenen van hun nummers en hebben het naar hun zin. Michelle heeft een aantal moeilijke danspasjes bedacht en de mannen werken zich in het zweet. Romy en Beau kijken ook nog stiekem even mee naar de pikante danspasjes van hun mede bewoners. Linda en Madilia maken zich op de vide klaar. De twee hebben net gesport en nadat ze gedoucht hebben, is het tijd voor make-up. Trots laat Madilia aan haar weten dat ze tijdens de Utopia markt werd gecomplimenteerd op haar lipstickkleur. Linda moet toegeven dat ze in Utopia ook vaker make-up draagt dan thuis.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *