Fay kan het bijna niet geloven dat ze bovenaan staat qua verdiensten

Fay kan het bijna niet geloven dat ze bovenaan staat qua verdiensten

Na het bijwerken van de tussenstand vertelt Billy aan iedereen die het wil horen wie er bovenaan staat. Dat Fay bovenaan staat komt is voor niemand een verrassing. Dat ze al bijna 5000 euro heeft verdiend dan weer wel. Zoals het er nu naar uit ziet maakt Fay dus de meeste kans op de vrijstelling. Dit zal dan ook een grote rol spelen tijdens de stemronde van aankomende dinsdag. Als Billy dit met een aantal mede bewoners heeft besproken roept ze Fay. Hand in hand lopen de twee naar het bord met de tussenstand waar Billy Fay haar bedrag laat zien. Fay kan het op haar beurt bijna niet geloven en slaat haar handen voor haar gezicht. Ik ben echt trots op je, je hebt het zo goed gedaan zegt Billy terwijl Fay haar om haar nek vliegt. Fay is door het dolle heen en kan niet wachten dit nieuws aan haar Demi te vertellen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *