Krijgt Fay vrijstelling van nominatie?

Krijgt Fay vrijstelling van nominatie?

Billy is druk bezig met het bijwerken van de lijst met verdiensten. De bewoner die tot aan de stemronde het meeste verdient krijgt vrijstelling van nominatie en de strijd is nog altijd in volle gang.  Tot nu toe heeft Fay de hele tijd bovenaan gestaan en dat staat ze nog steeds. In totaal staat ze op 4905 euro. Fay verdient veel met de winkel maar krijgt ook het geld van Demi en Chipp waardoor ze op een hoog bedrag staat. Op de tweede plek staat José met 1687 euro, gevolgd door Billy op de derde plek met 902 euro.Zo, daar zit nog al wat verschil tussen mompelt Billy in zichzelf waarna ze opzoek gaat naar Romy. Als Romy de bedragen van Billy hoort schrikt ze. F*cking veel man roept Billy uit. Ja antwoordt Romy, ze verdienen gewoon veel met de winkel voegt ze eraan toe. Maar toch is Billy benieuwd wat er nog gaat gebeuren, want alles kan in Utopia. Romy benadrukt dat ze denkt dat Fay gewoon de vrijstelling krijgt. Billy moet toegeven dat ze dit ook wel denkt. Het bedrag is immers zo hoog, daar is moeilijk nog overheen te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *