Demi en Fay bespreken welke bewoners stemmen verdienen

Demi en Fay bespreken welke bewoners stemmen verdienen

Nadat Demi en Fay de verrassing voor de groep hebben besproken praten de twee nog even over de naderende stemronde. Ze bespreken welke mede bewoner de meeste stemmen verdient.

De laatste tijd loopt het niet zo lekker tussen hen en René en het leek erop dat ze dan ook op hem wilden stemmen. Toch is Fay van gedachte veranderd. Volgens haar is René een goede toevoeging in Utopia en heeft hij al veel gebouwd. Hij is zo actief, dat zou zo zonde zijn legt ze verder uit. En stelt voor dat ze allebei het met hem uitpraten. Fay gaat verder en denkt na over op wie ze dan wél zou willen stemmen. Ze heeft besloten dat ze dit keer zal kijken naar productiviteit. Hier sluit Demi zich bij aan. In principe zijn wij met z’n tweeën heel sterk, we hebben in totaal zes stemmen en kunnen ervoor zorgen dat iemand genomineerd wordt zegt Fay dan. Met dit in gedachte gaat de tweeling alle bewoners af, wie kan er gemist worden en wie niet? Ze komen uiteindelijk op twee namen, Madilia en toch René. Madilia. Dit omdat ze volgens de twee niet zo productief is en René omdat het de laatste tijd erg botst. Ze besluiten er nog even over na te denken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 14:38

    Weten de twee wel wie er regelmatig aan het koken zijn.
    En jullie zeggen zoveel over René , stem dan ook op hem
    Ze vinden hem en engerd , stem dan zoveel mogelijk op hem.
    Madilia kan nog altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *