Demi en Fay hebben een verrassing voor de hele groep

Demi en Fay hebben een verrassing voor de hele groep

Een tijdje terug hebben Demi en Fay veel kritiek over zich heen gekregen over het feit dat ze zelf kleding van de winkel dragen ter promotie. De twee hebben besloten om morgen tijdens het centraal uit te leggen hoe ze het voortaan gaan aanpakken. Ze hebben er even over nagedacht en willen aan de groep voorstellen dat ze voortaan één kledingstuk van hun investeringsgeld zullen aanschaffen en als ze meerdere items willen, dit van het boodschappengeld af zal moeten.  Maar Demi heeft nog een idee om de groep gerust te stellen. Wat we kunnen doen om iedereen tevreden te houden, is een kledingstuk geven die ze graag willen stelt ze voor. Met dit plan stemt Fay in. Alleen zijn de twee er nog niet uit, dit idee voor of na de stemronde uitvoeren? De tweeling wil niet dat de bewoners denken dat ze dit doen om geen stemmen te krijgen. Ze zullen het dus na de stemming moeten doen maar dat betekent wel dat de groep nu nog steeds denkt dat de twee niet bereid zijn om hun kleding te delen met de anderen. Het blijkt een moeilijke kwestie. Uiteindelijk besluiten ze om toch morgen na het centraal de bewoners te verrassen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 14:42

  Kleren weg geven voor stemmen.
  Op Madilia stemmen en zag vanmiddag wel dat Madilia kleren kreeg om te dragen voor promotie .
  hoe stom kan je dan zijn.
  En draag je eigen kleren , niet die je verkoopt
  En waarom nu kleren kopen , verkoop eerst wat jullie nog hebben.
  Er hangen nog kleren van toen Karin er nog was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *