Noah en Beau ontvangen post van het thuisfront

Noah en Beau ontvangen post van het thuisfront

Wat gebeurd er deze ochtend nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

De bewoners ontwaken met één persoon minder, momenteel zijn er maar veertien bewoners over door het vertrek van Bas. Maar ondanks dat begint de dag als iedere andere dag. José is er weer vroeg bij en kruipt al vroeg achter de computer. Het is nog donker buiten en de rest van de groep slaapt op dat moment nog. Een paar uur later ontwaakt ook Billy. Ze staat op en komt in de loods Romy, René, Beau en Noah tegen. Na het ontbijt vertrekt Romy richting de brievenbus. Met een stapel post onder haar arm loopt ze terug naar de loods om deze aan Beau en Noah te overhandigen. De twee reageren enthousiast en beginnen allebei gelijk met het lezen van hun post, wat overigens positief is en waar we niet veel van mee hebben gekregen. Niet veel later worden ook Fay en Chipp samen wakker. Ook de rest van de bewoners is inmiddels uit bed en de dag kan beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *