Beau, Linda en Madilia kletsen over het vertrek van Bas en de financiën

Beau, Linda en Madilia kletsen over het vertrek van Bas en de financiën

Hoewel Bas weg is, betekent dit niet dat de rest hem is vergeten. In de gym praten Beau, Linda en Madilia over het vertrek hem en het geld wat hij heeft achtergelaten. Ze zijn blij dat de gym wordt opgeknapt en ze de benodigde gereedschap hiervoor eindelijk aan kunnen schaffen. Daarnaast kunnen Linda en Madilia eindelijk beginnen met het bouwen van een B&B, die ook zal fungeren als hun slaapplek. Linda is van plan om vanmiddag Wim te bellen om concrete plannen te maken. Van het geld van Bas wordt er al snel over de financiën gepraat. Een tijdje geleden heeft René aangekondigd dat hij niet meer verantwoordelijk wil zijn voor de boekhouding. Noah, José en Linda zijn degene die de taak mogen overnemen. Voelt de groep waar je nu mee zit wel fijn vraagt Beau nieuwsgierig. Linda antwoordt dat ze gewoon haar ding doet en zich niet veel bemoeit met de anderen. Het haar wel op dat René veel steken heeft laten vallen en die ze nu probeert te corrigeren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. theo 076 at 11:03

    gewoon BB maken en alleen voor BB gebruiken,geen slaapplek voor anderen !!!!,,,,iedereen heb slaapplek maar ze willen allemaal eigen hotelkamers 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *