Romy wil de langstzittende vrouwelijke bewoner van Utopia worden

Romy wil de langstzittende vrouwelijke bewoner van Utopia worden

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken en vandaag is het een bijzondere dag voor Romy. Terwijl ze met Chipp bij de wasmachine staat bedenkt ze zich ineens dat ze vandaag anderhalf jaar in Utopia zit! Blij loopt de ze door naar de rest van de groep, die in de woonkamer zit. Dames en heren, het is vandaag de 28e en ik zit hier anderhalf jaar roept ze vrolijk. Van iedereen krijgt ze felicitaties en Cemal geeft haar een high five. Ik word de langstzittende Utopiaanse vrouw besluit Romy vastberaden. Zal het haar lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. roos at 11:26

    Al anderhalf jaar in een reality programma zitten..
    Als je er over nadenkt is dat eigenlijk knap ziek!
    Gisteren vertrok er eentje die zelfs 2,5 jaar onder camera toezicht geleefd heeft.
    Eigenlijk is het vrijwillig in gevangenschap leven… je moet het maar willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *