Beau en Romy verzorgen de overgebleven dieren sinds Bas weg is

Beau en Romy verzorgen de overgebleven dieren sinds Bas weg is

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in de mini samenleving Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer op de hoogte bent.

De avond verliep vrij rustig, na een hectische dag door het vertrek van Bas doet de groep het rustig aan. Beau en Romy besluiten samen de stallen te doen. De twee gaan in de avond richting de overgebleven dieren en beginnen met het vegen, voeren en opruimen. Chipp en Fay liggen ondertussen al op bed en kletsen over van alles en nog wat. Even later komt ook Demi erbij en met z’n drieën praten ze over de aankomende stemronde. Fay is bang dat ze toch genomineerd zal worden. Dan komt het drietal op een andere gedachte, wat nou als ze alle drie genomineerd zouden worden. Dat zou wat zijn benadrukt Demi. En ze besluiten alvast steen, papier, schaar te spelen om zo te bepalen wie van de drie weg zou moeten gaan. Fay verliest. Beau heeft hulp gekregen van Romy. Romy heeft een bed in elkaar gezet, met hout van René waar hij niet zo blij mee was. Maar ook nog een kastje. Ze is zo trots op haar werk dat ze Jacco mee neemt om haar werk te laten zien. Jacco reageert enthousiast en vindt het super. Dit is heel lief benadrukt hij. Je bent weer helemaal op de hoogte, op naar een nieuwe dag. Wat zal er allemaal gebeuren? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *