René vreest dat hij genomineerd wordt tijdens de volgende stemronde

René vreest dat hij genomineerd wordt tijdens de volgende stemronde

Afgelopen avond hadden René en José een goed gesprek over de naderende stemronde. Hoe denken zij dat het gaat verlopen?

José en René praten over de naderende stemronde, René is bang dat hij veel stemmen gaat krijgen. En denkt ook nog dat er zeker een kans is dat hij genomineerd wordt. Dit omdat hij in de inkomen wedstrijd niet bovenaan staat. Mensen gaan gekke dingen doen omdat dat stomme spelletje is opgericht voegt hij eraan toe. José is het hier op haar beurt wel mee eens. Volgens haar wordt de sfeer er ook niet leuker op. René vindt het ook jammer dat hij genegeerd wordt door de rest van de groep. Ik heb zelfs Bil als danspartner moeten nemen omdat Demi niet met me wil dansen vervolgd hij treurig. De twee zijn het er allebei over eens dat een kat rare sprongen maakt in het nauw en dat Fay waarschijnlijk een publieksstem gaat krijgen. Dit is de meest spannende stemming ooit benadrukt René. Voor José is het de eerste stemming maar ook zij is heel benieuwd hoe het allemaal gaat lopen. In haar hoofd wordt het steeds duidelijker wie haar stemmen gaan krijgen. Maar wie vertelt ze nog niet, afwachten dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *