René is boos op Romy en Beau omdat zij ongevraagd hout hebben gepakt

René is boos op Romy en Beau omdat zij ongevraagd hout hebben gepakt

We schreven er gisteren al over, Beau die haar caravan een make-over aan het geven was. Nadat alles schoongemaakt was werd het bed in elkaar gezet. Hiervoor heeft Romy wel planken hout van René gebruikt. Als de twee in het begin van de avond bezig zijn om het matras weer in de caravan te krijgen, loopt René langs. Romy roept dat ze een aantal planken hebben gebruikt. En legt uit dat ze alleen planken hebben gepakt die Bas ook voor haar boomhut had gebruikt. René is niet zo blij met dit nieuws. Volgens hem waren de planken niet hiervoor bestemd. Romy antwoordt dat het oude planken zijn maar ook dit stelt René niet gerust. Hoe ouder, hoe duurder roept hij terug naar Romy. Daarnaast waren er genoeg andere planken die jullie konden gebruiken. Op zich is een rustplek voor iemand ook wel belangrijk laat Romy sarcastisch weten, terwijl René zuchtend wegloopt, hij heeft duidelijk geen zin in een discussie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *