Billy wil het penthouse niet tijdelijk afstaan voor Ladies Night

Billy wil het penthouse niet tijdelijk afstaan voor Ladies Night

Cemal en Johan willen voor het evenement Ladies Night het penthouse van Billy gebruiken om zich om te kleden en voor te bereiden. Alleen Billy voelt daar niet zoveel voor. Het penthouse is van haar en van niemand anders. Wat begon als een normaal gesprek ontaard al snel in een flinke discussie. Cemal houdt zich afzijdig maar Johan duikt er vol in. Opdonderen met je gezeik roept hij wanneer hij wegstuift. Eenmaal aangekomen bij de rookcel lucht hij zijn hart bij Noah. Billy denkt dat alles hier van haar is. Omdat mevrouw het niet wil, gaat het zogenaamd niet door. Maar zij is niet de enige die het bepaalt benadrukt hij. Johan krijgt niet helemaal de verwachte reactie van Noah. De benedenruimte is van iedereen, maar de bovenruimte is echt haar slaapplek. Zo zie ik het voegt hij eraan toe. Ik zou het zelf ook niet fijn vinden als er ongewenst iemand in mijn boot gaat legt hij verder uit. Maar Johan blijft bij zijn punt. Ze kan hoog of laag springen maar dat penthouse gaat gewoon open zegt hij. Ik pak gewoon de koevoet en breek de deur open. Dit wordt ongetwijfeld vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. vijde dimensie at 04:41

  aangezien e bv een enorm bedrag heeft bij moeten leggen is het toch meer van de bv of ze had de rest erbij meten leggen want de verbouwing was veel te duur

 2. anneke at 22:40

  Ze kunnen toch benden waar de kleren hangen gebruiken om om te kleden.
  Billy dat slaapplek kan Johan wel willen , maar het is niet zijn ding om dat op te eisen.
  Van mij mag iedereen op Johan stemmen , dan nog maar een paar maanden met de tweeling maar hij is erger.
  Maar Billy vind dit wel leuk hoor, als ze het niet leuk meer vind moet ze hem ook niet meer op haar slaapkamer laten komen.

 3. Mar at 22:30

  Zo is het Billy denkt dat alles van haar is
  Ze wil alles maar bepalen speelt over al de baas over
  Want als madam haar zin niet krijgt zijn de rapen gaar.
  Johan pikt niks van haar en dat is maar goed ook.

 4. Tamara at 20:57

  Altijd dat moeilijke gedoe naar Billy toe. Ze kunnen hat atelier toch gebruiken daarvoor? Ik zou het ook niet willen in mijn slaapkamer.

 5. Else at 19:29

  Beide punten kloppen. Het is Billy’ s slaapplek, en van de andere kant denkt zij alles te kunnen bepalen en zij heeft al zoveel ruimtes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *