Billy en Chipp vinden Madilia niet productief genoeg

Billy en Chipp vinden Madilia niet productief genoeg

Na het gesprek over een rechter en gevangenis in Utopia, praten Billy en Chipp nog even verder. De twee lijken zich nogal te ergeren aan Madilia. Ze vinden haar niet productief. Daarnaast vindt Chipp het jammer dat Madilia haar beautysalon niet lijkt op te willen geven. Met die ruimte kunnen de bewoners veel meer, merkt hij op. Bijvoorbeeld José die graag een vegetarisch restaurantje wil opzetten in de mini samenlevint. De ruimte onder het penthouse zou hier de perfecte plek voor zijn. Hier is Billy het helemaal eens. Die vrouw heeft zich in drie weken al meer bewezen dan Madi in haar hele Utopia tijd zegt Billy aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Klaverboer at 00:39

    Beide hebben geen recht van spreken! Chipp voert ook geen ene ruk uit en Billy heeft een werkschuur en penthouse voor haar alleen, en ook nog een hoekje in de kledingwinkel geclaimed omdat zij het had gebouwd. Beide op de bank en een van de twins erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *