Moet er naast een rechter ook een gevangenis in Utopia komen?

Moet er naast een rechter ook een gevangenis in Utopia komen?

Na Jacco en Cemal is Chipp de volgende die Billy haar idee over een rechter in Utopia aanhoort. Hoe tof zou het zijn als een rechter na twee dagen bakkeleien een beslissing maakt zegt ze tegen hem.  En als je er niet aan houdt, dan moet je in de gevangenis voegt ze er voor de grap aan toe. Dit vindt Chipp op zijn beurt helemaal een goed idee. Het atelier van Billy is volgens de twee een uitermate geschikte plek hiervoor. Als de veroordeelde bewoner niet hier een dag wil zitten, zal hij of zij een borgtocht moeten betalen van zijn of haar zakgeld. De twee vinden het allebei een goed idee en Billy is ervan overtuigd dat ze meer in Utopia moeten experimenteren. Het introduceren van een rechter is een goed begin en is iets wat Utopia op dit moment echt nodig heeft, althans als het aan Billy ligt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *