Ook Madilia wil niks van Johan

Ook Madilia wil niks van Johan

Dat Johan niet vies is van een beetje vrouwelijke aandacht is voor de bewoners inmiddels wel duidelijk. Zo heeft hij een goede klik met Billy maar ook met Madilia. Johan zoekt bij beiden veel aandacht en dit krijgt hij ook terug. Tot vandaag want Billy heeft zojuist besloten geen zin meer te hebben in de ordinaire, seksistische grapjes die er over en weer gemaakt worden. Niet veel later ligt Johan naast Madilia op het grasveld. Als hij weer is vertrokken komen Demi en Fay bij haar zitten. Madilia vertelt de twee dat ze Johan heeft duidelijk gemaakt dat ze geen relatie wil binnen Utopia. Johan antwoordde hierop dat hij ook nooit iets zou proberen bij Madilia. Hij weet gewoon dat ik niks wil gaat Nadilis verder. Wat niet is kan nog komen reageert Fay. Madilia moet hierom lachen en zegt  dat ze inderdaad niet kan voorspellen wat er gaat gebeuren. Ik vind het wel grappig, maar meer niet benadrukt ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *