Billy spreekt Johan aan op zijn seksistisch en flirterig gedrag

Billy spreekt Johan aan op zijn seksistisch en flirterig gedrag

Het geflirt en geplaag tussen Billy en Johan gaat al weken door. Waar Billy het in eerste instantie niet erg leek te vinden en er zo nu en dan actief aan meedeed, is dat nu voorbij. Ik ben een beetje klaar met het gedrag van Johan ten opzichte van mij. Het wordt nu een beetje over mijn rug tof doen en dat hoeft niet bij mij zegt ze wat later tegen Billy en Beau.

Voor mij is er nu een punt bereikt waarop ik Johan niet meer aardig vind. Het spelletje wat hij speelt met Madilia en mij zint mij ook niet meer. Zijn seksistische grappen kan hij alleen bij mij doen, dat doet hij niet bij Madilia. Laat hem het maar bij haar doen vervolgt ze. Niet veel later, wanneer Billy in het zonnetje zit, gaat Johan rustig verder met flirten. Ga alsjeblieft Madi lastigvallen zegt ze fel. Voor Johan komt haar reactie compleet onverwacht. Even serieus, ik ben klaar met dat geëtter. Ik vind het grappig maar op een gegeven moment wordt het flauw voegt Billy eraan toe. Helemaal top, dus je gaat me nu met rust laten antwoordt Johan koel. En benadrukt daarna dat hij geen gevoelens voor haar heeft.  Het blijft stil aan de andere kant. Na enkele seconden zegt Billy het gewoon niet meer leuk te vinden. Een tikkeltje onverschillig gaat Johan weer zijn eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Kelly at 21:48

    Zo je doet, zo je ontmoet Billy Marjet Bakker!
    Praatjes over n**ken en seks ben jij zelf ook niet vies van. Je liet Johan giechelend recht in je kruis kijken in die telefooncel. En dat is slechts maar 1 voorbeeld van je beschamende en uitdagende gedrag. Wat mij betreft krijg je van Johan wat je verdiend, en dat is weinig complimenteus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *