Billy is klaar met het ordinaire gedrag van Johan

Billy is klaar met het ordinaire gedrag van Johan

Dat Billy en Johan het goed kunnen vinden is inmiddels wel bekend. De twee brengen samen veel tijd door en lachen veel om elkaar. Dat Johan niet vies is van een seksistische grap of opmerking is voor Billy ook allang geen nieuws meer. De opmerkingen vliegen heen en weer en ook schromen de twee niet elkaar zo nu en dan aan te raken. De goede band tussen de twee is ook bij de andere bewoners niet onopgemerkt gebleven. Bas en Chipp hebben Johan zelfs 500 euro geboden, als hij met Billy naar bed zou gaan. Dit is niet gebeurd maar het heeft Billy wel aan het denken gezet. Voor haar is het genoeg geweest. Tegen Romy vertelt Billy dat ze er klaar mee is. Dan komt hij weer achter me staan, ik heb daar gewoon geen zin meer in gaat ze verder. En geeft aan dat ze het prima vindt om te geinen en te ouwenhoeren maar nu is het klaar. Ten eerste werd het heel ordinair en banaal en ten tweede heb ik het idee dat hij me nu alleen nog maar voor lul zet. Dat hoeft niet voegt ze eraan toe. Romy is het met haar eens. Dat hij het bij een ander doet, prima. Maar niet bij mij, ik heb mijn lesje wel geleerd sluit ze zelfverzekerd af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *