Beau geeft de caravan die ze van Bas gekregen heeft een make-over

Beau geeft de caravan die ze van Bas gekregen heeft een make-over

Bas heeft Utopia verlaten en voordat hij definitief weg ging heeft hij de caravan aan Beau geschonken. Beau besluit haar nieuwe verblijf eens goed aan te pakken. Samen met Romy haalt ze alles leeg en alles wordt vervolgens goed schoongemaakt. Ook hebben de twee al mooie kleuren uitgezocht om de binnenkant van de caravan de verven. Johan helpt ook mee en verbouwt een kastje zodat Beau hier haar kleding in kan hangen. Het bed wordt gelucht, de lakens gewassen en de ramen gezeemd. Beau maakt er helemaal haar eigen plekje van.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *