Jacco heeft een cadeautje voor Romy

Jacco heeft een cadeautje voor Romy

Ah Jac roept Romy als Jacco de caravan binnenkomt met een cadeautje. Hij heeft een kettinkje door José laten maken. Romy is super blij met het cadeau en kan haar tranen wederom niet bedwingen. Emotioneel bedankt ze haar mede bewoner. Ook Beau vindt het een prachtig cadeau en is blij voor haar. Jacco heeft een pauwenveer gevonden op het Utopia terrein en hier een ketting van laten maken door José. Ik vind hem zo mooi roept Romy enthousiast uit. En snelt zich de caravan uit om hem aan de rest van de bewoners te laten zien. Laten we hopen dat ze zich snel wat beter voelt. Want door het vertrek van Bas zit ze niet zo lekker in haar vel

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *