De groep reageert wat onwennig op het vertrek van Bas

De groep reageert wat onwennig op het vertrek van Bas

Wanneer de langstzittende Utopiaan ooit Utopia verlaten heeft gaat de groep terug naar de loods. Beau en José blijven nog even hangen. Beau valt huilend in de armen van José. Voor Bas is het gewoon goed zegt José. Met een grapje weet ze toch weer een glimlach op Beau haar gezicht te krijgen. Billy die de trui van Bas aan heeft, heeft het ook moeilijk met het vertrek van Bas. Met waterige ogen kijkt ze naar een computerscherm, proberend haar gedachten te verzetten. Romy heeft het al de hele ochtend moeilijk en dat is nadat Bas vertrokken is, niet anders. Noah geeft haar een schouder om op uit te huilen. Nadat Beau haar tranen zijn gedroogd, trekt ze zich terug in de caravan van Bas. Ze rommelt wat door spulletjes, ruimt op en leest brieven. Chipp, Noah en Romy komen even later kijken hoe het gaat. Het geklets en gelach doen Beau duidelijk goed. Billy haar humeur is ondertussen ook iets verbeterd. Goh, ik begin weer een beetje te leven. Ik had echt een begrafenisgevoel. Ik ga hem wel missen zegt ze tegen René. Wij allemaal antwoordt hij. Langzaamaan pikken de bewoners het dagelijkse leven weer op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Kelly at 14:26

    Typisch weer Marjet Bakker om zogenaamd te gaan zitten snotteren in een trui van Bas. Alles voor de aandacht en the camera loves it.
    En vanavond stom giebelend Johan weer recht in haar kruis laten kijken?
    Het maakt Marjet (Billy) niet uit. Als ze maar in beeld komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *