Billy ergert zich aan de besluiteloosheid binnen de groep

Billy ergert zich aan de besluiteloosheid binnen de groep

Billy ergert zich aan de besluiteloosheid binnen de groep. Alles blijft een beetje in het luchtledige hangen, we trekken geen conclusies zegt ze tegen Jacco. Als voorbeeld haalt ze de boekhouding aan. René heeft enkele dagen geleden aangegeven zijn taken als boekhouder neer te leggen maar een opvolger is er nog steeds niet. En dat zint haar niet. Om de besluitvorming te versnellen wil ze een onafhankelijk iemand aanwijzen die knopen gaat doorhakken. Iedereen mag een stem uitbrengen op de persoon die zij daarvoor geschikt achten en degene met de meeste stemmen wordt de Utopiaanse rechter. Iemand die gewoon zegt hoe we het gaan doen. Het gaat nu allemaal te traag voegt ze eraan toe. Bas van wie Billy denkt dat hij een geschikte kandidaat is, vindt het voorstel wel wat en heeft nog een toevoeging. We kunnen leiders aanwijzen voor elke hoofddiscipline. Iemand gaat over de bv, iemand gaat over de samenleving, enzovoort. Dat kleine clubje neemt dan de beslissingen voegt hij eraan toe. Ook René denk dat die structuur de groep verder kan brengen en rust in de tent kan geven. Het clubje besluit de plannen verder uit te gaan werken en het zeer binnenkort het aan de groep voor te leggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *