Wil René Noah aanstellen als boekhouder?

Wil René Noah aanstellen als boekhouder?

Volgens Billy heeft René door laten schemeren dat hij Noah als boekhouder gaat aanstellen. Wist je dat al vraagt ze aan Linda. Huh! Nee, je lult antwoordt Linda verbaasd. Diezelfde ochtend heeft René nog tegen Linda gezegd dat José en zij de beste kandidaten zouden zijn. Billy zegt tegen Linda dat ze het op z’n minst een opvallende keuze vindt. Linda nog altijd verbaasd, was ervan overtuigd dat zij René zijn taken ging overnemen en dat er voor Noah misschien een bijrolletje was weggelegd. Linda vindt het op haar beurt ook niet fijn dat René totale zeggenschap moet hebben over wie zijn opvolger wordt. De groep moet daar ook een stem in hebben benadrukt ze. De keuze voor Noah komt volgens Billy voort uit Rene zijn verwachting dat hij van Noah weinig tegengas zal krijgen, in tegenstelling tot Linda en José. De twee vinden dat vandaag de knoop doorgehakt moet worden. Later op de dag komen René en zijn financiën kandidaren bij elkaar voor een definitief besluit. Wie gaat het worden? We komen er snel op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 13:35

    Wat Billy zegt is volkomen in tegenspraak met de eerdere berichten die we hier konden lezen: René wilde juist voor José en Linda gaan! Dus, zit Billy weer te stoken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *