Romy is klaar met het gedoe rondom de financiën

Romy is klaar met het gedoe rondom de financiën

Sinds René heeft aangegeven dat hij wil dat er iemand de financiën van hem gaat overnemen, zijn er drie gegadigden voor deze taak. Linda, Noah en José hebben alledrie aangegeven zich te willen richten op de  boekhouding. Maar er is nog altijd geen duidelijkheid over wie van de drie het nou echt gaat overnemen. Tegen Linda vertelde Billy eerder vandaag dat René aan haar heeft laten doorschemeren dat Noah de financiën van hem zal overnemen. Linda wist hier echter niets van. Even later bespreekt Billy de situatie met Romy. Billy vindt dat er te veel onduidelijkheid is en dat René niet zomaar van alles kan roepen over de financiën, terwijl niemand ervan af weet. Hij trekt weer een rookgordijn op waar wij weer allemaal de dupe van zijn vertelt ze aan haar. Ook Romy vindt het tijd dat er duidelijkheid komt over de situatie. Ik wil weten waar we aan toe zijn voegt ze eraan toe. Billy vertelt haar dat zij en Bas een mogelijke Utopiaanse rechter hebben besproken, om dit soort situaties in de toekomst makkelijker te maken. Daarnaast heeft ze Linda gevraagd na te denken over de financiën en vanmiddag met een oplossing te komen. Het moet vanmiddag rond zijn, want dan kunnen we verder sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 13:36

    Billy wil op deze manier meer mensen warm zien te krijgen voor haar nieuwe idee van ”rechters..”
    Ipv. dat ze rechtstreeks naar René gaat en het hem vraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *