Madilia vindt dat René niet te vertrouwen is

Madilia vindt dat René niet te vertrouwen is

Vanochtend had Linda een gesprek met René over de financiën, maar ze hoort steeds meer tegenstrijdige verhalen. René heeft namelijk tegen Linda gezegd dat hij graag wil dat zij de financiën op zich gaat nemen samen met José. Linda vindt dit prima maar zojuist kwam Billy naar haar toe om te vertellen dat René tegen haar heeft gezegd dat hij de financiën gaat overdragen aan Noah. Hij gaat voor Noah kiezen begint Linda tegen Madilia. Hij is niet goed antwoordt Madilia gechoqueerd. De reden hierachter zou kunnen zijn omdat René Noah nog kan kneden en Linda en José meer tegengas kunnen geven. Madilia denkt op haar beurt dat René niet te vertrouwen is. Hij is zo vals benadrukt ze. Linda geeft René nog het voordeel van de twijfel, want het kan ook zo zijn dat Billy het verkeerd geïnterpreteerd heeft. Ik weet zeker dat als ik nu op René afstap om hem hiermee te confronteren, dat hij haar nooit de waarheid zal vertellen voegt ze eraan toe. Hij weet dat het rattenacties zijn antwoordt Madilia. Stel dat René vanmiddag de financiën overdraagt aan Noah, zou het dan heel raar zijn als ik zeg dat ik het er niet mee eens ben vraagt Linda aan Madilia. Noah kan niet tegen kritiek, José en jij zijn het perfecte koppel om dit te doen staat Madilia haar bij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 15:07

    Hierin zie je heel overduidelijk hoe een roddel zijn vlucht neemt! Billy gooit iets in het midden en het vat vlam. De een gaat naar de ander en die weer naar iemand, en het neemt grote vormen aan!
    Bahbahbah!!! Billy weer, maar het had ook Romy kunnen zijn enz.
    Een overduidelijk schoolvoorbeeld!
    Hoe is het weer mogelijk dat dit onder ”volwassen mensen” gebeurt en steeds opnieuw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *