Billy spreekt René aan over de financiën

Billy spreekt René aan over de financiën

Billy is de onduidelijkheid over de financiën zat, ze besluit om even aan te schuiven bij René en vraagt om uitleg. René is blij met de twee dames die hem willen helpen maar zijn mening is anders over Noah. Hij wil dat de financiën serieus genomen worden en het mag volgens hem geen uitprobeergroepje worden. Ook vindt hij dat Noah wel heel erg druk is in de loods. Hij moet niet teveel op zich nemen benadrukt René. Ik wil vanaf 1 januari stoppen met alles wat met de financiën te maken heeft. Volgende maand gaan de twee nieuwe boekhouders aan de slag en wil Linda en José verschillende taken geven en bijspringen waarbij nodig. Toch ligt mijn passie wel bij de boekhouding en wil daarom meehelpen bij de vernieuwing van de webshop. Ook vind ik dat ik nog beter kan worden met Excel. Billy en René besluiten het gesprek af te ronden, het plan is om later in de middag met de potentiele financiële mensen een gesprek aan te gaan. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *