René geeft eindelijk duidelijkheid over de boekhouding van Utopia

René geeft eindelijk duidelijkheid over de boekhouding van Utopia

Nadat René bekend maakte dat hij wil stoppen met de boekhouding bleef het nog dagen onduidelijk wie zijn taken ging overnemen. Noah? Linda? José? Of wordt het een team? René heeft met de drie kandidaten uitvoerig naar de boekhouding en bijkomende werkzaamheden gekeken en heeft een goed beeld van ieders kwaliteiten. Het groepje komt in Madilia haar beautysalon bijeen. De intentie was om op 1 oktober een stapje terug te doen en in het nieuwe jaar helemaal te stoppen begint René. Hij blijft dus nog wel even actief betrokken bij de financiën. Zijn voorstel is om José en Linda als duo vanaf 1 oktober het betalen van facturen, de verdeling van zakgeld en alle aanverwante zaken op te laten pakken. De dames gaan daar zonder kritiek mee akkoord. Voor Noah is de boekhouding weggelegd maar René wil hem wat langer begeleiden. René zal hem tot het einde van het jaar begeleiden in zijn taken. In tegensteling tot het Linda en José  heeft Noah meer moeite om zijn rol te accepteren. Hij mist het vertrouwen van René. Ik voel me aan de kant geschoven voegt hij eraan toe. Heeft het mijn leeftijd te maken? Of dat ik te veel dingen doe vraagt hij. René beargumenteert rustig waarom hij het op deze manier wil doen en met succes. Met frisse tegenzin gaat Noah akkoord met zijn rol. René besluit de meeting met bemoedigende woorden voor het financiën team. Vanuit de hele groep zijn jullie de enigen die dit kunnen. Jullie gaan dit redden benadrukt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *