Cemal wordt aangesproken op de afwerking van een bestelling

Cemal wordt aangesproken op de afwerking van een bestelling

Als Noah achter de computer zit, ontdekt hij een mail die gericht is aan Cemal. Het mailtje is een klacht over een verkeerd bedrukt shirt. Noah kan het niet geloven als hij de bijgevoegde foto ziet. Meen je dit nou reageert hij verontwaardigd. Demi, Fay en Chipp staan ook in het kantoor en komen achter Noah staan om mee te lezen. Net als Noah is het drietal verbaasd. Waarom heeft hij dit zo opgestuurd?! stamelt Fay. Het groepje besluit meteen Cemal erbij te roepen. Cemal is zich van geen kwaad bewust en komt vrolijk naar de computers lopen, waar hij meteen geconfronteerd wordt. Dit kan echt niet Cemal laat Noah streng weten. Maar Cemal laat aan de anderen weten dat hij echt zijn best heeft gedaan om het shirt mooi te bedrukken, beter dan dit kon het niet worden. Chipp is van mening dat Cemal het toch anders had moeten oplossen en dit niet de gepaste manier is.  Al snel komt Jacco ook erbij staan en verstandig laat hij aan hen weten dat het nu van belang is om een gepaste oplossing te zoeken, in plaats van in te gaan op Cemal zijn fout.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *