Demi en Fay verblijven alweer een half jaar in Utopia!

Demi en Fay verblijven alweer een half jaar in Utopia!

Naast het feit dat bijna de hele dag over de boekhouding van Utopia ging is er ook nog iets anders te melden. Zo verblijven Demi en Fay alweer een half jaar in Utopia. Dit is uiteraard een mijlpaal dat gevierd moet worden. Hoe en wat is nog niet duidelijk maar het lijkt de tweeling leuk om morgen een themafeestje te organiseren met muziek. De termen hippie en twin zijn als thema onderwerpen al genoemd. Als het maar leuk is benadrukt de tweeling uit Utopia, Wordt vervolgd dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:47

    Oh ze zijn alweer een half jaar in Utopia tijd voor een feestje.
    Als ze dit bij alle bewoners gaan doen , zijn ze er heel wat vergeten.
    Chipp dat wordt extra bier bestellen kunnen jullie met z’n drieeen een feestje bouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *