Madilia en Floor krijgen post van oud Utopia bewoner Floor

Madilia en Floor krijgen post van oud Utopia bewoner Floor

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen. De ochtend is alweer bijna voorbij maar wat is er allemaal gebeurd? We hebben een samenvatting gemaakt zodat je weer op de hoogte bent.

Romy en Madilia hebben vandaag post ontvangen van hun vrienden en familie. In de caravan leest Romy haar post samen met Cemal. Madilia deelt haar postmoment met Linda en samen lezen ze de brief die ze van Floor hebben gekregen. Wat later is het tijd voor de dames om zich te gaan verdiepen in stijltangen, haarborstels en krultangen. Er komen namelijk een aantal kapsters langs in Utopia die de dames een cursus haarstyling gaan geven. Billy en Beau zitten model en de kapsters gaan in de weer met hun spullen. Ondertussen leggen de kappers uit hoe ze de haren van hun in model kunnen krijgen. Verder is er nog steeds niet duidelijk wie de financiën van René zal overnemen maar ondanks dat is hij wel al bezig met het overdragen van zijn taken. Samen met Linda heeft hij plaatsgenomen achter de computers en legt hij haar uit wat hij op dagelijkse basis doet. Linda luistert aandachtig en stelt vragen om alles zo goed mogelijk in zich op te nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *