Cemal en Romy willen voorkomen dat René genomineerd wordt

Cemal en Romy willen voorkomen dat René genomineerd wordt

Als Cemal en Romy afgelopen avond op weg zijn naar de caravan begint het gesprek al over de aankomende stemronde. De twee zijn het erover eens dat ze actie moeten ondernemen. Cemal is bang dat René naar huis wordt gestemd door de tweeling en Chipp. Cemal en Romy vinden dat hij niet zomaar genomineerd mag worden dus hier moeten ze iets op bedenken. De twee vertellen dat ze nog steeds super verliefd op elkaar zijn en kruipen lekker tegen elkaar aan. Maar wat de twee van plan zijn is nog even afwachten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 14:48

    Waarom mag er niet op René gestemd worden.
    Dat moet toch iedereen zelf eten op wie hij of zij stemt.
    Er is toch elke keer een groepje die afspreken om op die of die te stemmen.
    En René is niet erg geliefd bij heel wat mensen, heeft hij zelf naar gezocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *