Wordt de boot van Jessie binnenkort verkocht?!

Wordt de boot van Jessie binnenkort verkocht?!

Jacco zat afgelopen avond achter de computer de binnengekomen mails door te lezen, opeens komt hij een mail tegen waarin staat dat iemand de boot van Noah wilt overkopen. Cemal en Johan zien weer een nieuwe mogelijkheid om samen te klussen, de twee zijn enthousiast. Jacco besluit direct een mailtje terug te sturen om te vragen wat er op geboden kan worden. Billy wacht eerst even rustig af en luistert naar wat er allemaal gezegd wordt. Nadat het mailtje is verstuurd komt Billy erbij zitten en laat weten wat ze ervan vindt. Toch zegt ze dat de boot voor haar emotionele waarde heeft. Jacco hoort dit en houdt het niet meer, hij schreeuwt dan ook van het lachen bij de woorden van Billy. Dit schiet bij Billy in het verkeerde keelgat en ze loopt weg. De twee komen elkaar later weer tegen bij het rookhokje, Billy begint niet veel later met huilen en hier schrikt Jacco van. Hij kan het niet geloven dat ze hierom moet huilen, zelf snapt Billy het ook niet helemaal. Het is denk ik gewoon een hoofdstuk dat ik nog niet heb afgesloten vervolgd ze huilend. De boot was vroeger de slaapplek van Jessie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *