Billy en Romy botsen nogal met Demi en Fay

Billy en Romy botsen nogal met Demi en Fay

Na haar gesprek met Demi en Fay gaat Romy naar Billy om haar erover te vertellen. Ze vertelt aan Billy dat Fay naar haar toe kwam om te vragen waar haar gesprek met René over ging. Ze denkt dat ik alles met haar deel maar dat doe ik gewoon niet voegt ze eraan toe Romy. Billy vindt op haar beurt dat ze groot gelijk heeft. De twins vragen je dit omdat ze iets voelen en dan gaan ze op dingen letten waar ze normaal nooit op letten, dus tuurlijk voelen ze het aan hun water vervolgd ze stellig. Romy vertelt daarna ook dat Fay het raar vond dat iedereen zijn hand in de lucht had gestoken bij de vraag of René door mocht gaan met de financiën. Er was namelijk een afspraak gemaakt dat zij tegen zouden stemmen. Ik heb tegen haar gezegd dat het niet zo raar is omdat meningen kunnen veranderen. Billy valt haar bij en reageert dat er binnen een maand in Utopia heel veel kan veranderen. Ze proberen alles recht te trekken maar dat gaat niet. Ze zullen hun gedrag moeten aanpassen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 13:30

    En Romy en Billy moeten hun gedrag zélf aanpassen, ze moeten eerlijk zijn! Van de ene kant wordt zelfs elk klein ding gezegd en door gesproken met anderen, en nu verzwijgen ze wat ze vinden ove de tweeling tegen henzelf! NIET CORRECT!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *